Tirs_a
Administrator
Dołączył: 24 Lut 2007
Posty: 112
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łodź
|
Wysłany:
Wto 16:21, 27 Lut 2007
Temat postu:
sałatka z oscypkiem |
|
|
Będą potrzebne:
- 2 twarde pomidorki pokrojone w kostkę
- 2 śrenie ogórki kiszone pokrojone w kostkę
- 1 mały oscypek pokrojony w kosteczkę
- 2-3 cm posiekanego pora
- łyżka majonezu
Nie będę pisać, że trzeba umyć warzywa, etc...Trzeba natomiast wszystkie składniki wymieszać i odczekać minimum godzinę z podaniem sałatki. Musi sie trochę przegryźć.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
|
tobijah
Administrator
Dołączył: 24 Lut 2007
Posty: 64
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łódź
|
Wysłany:
Wto 17:19, 27 Lut 2007
Temat postu:
|
|
|
ehh cóż za wspaniały przepis...sama go wykorzystam jeszcze w tym tygodniu.Polecma bo naprawdę ona jest pyszna
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
Angelek
Dołączył: 27 Lut 2007
Posty: 35
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Pon 14:29, 05 Mar 2007
Temat postu:
|
|
|
A czy zamiast oscypka można dodać ser żółty wędzony? U mnie niestety oscypek jest nieosiągalny
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
Tirs_a
Administrator
Dołączył: 24 Lut 2007
Posty: 112
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łodź
|
Wysłany:
Pon 14:54, 05 Mar 2007
Temat postu:
|
|
|
może być wędzony albo jeszcze lepiej rolada ustrzycka
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
jan3
Gość
|
Wysłany:
Nie 21:37, 15 Kwi 2007
Temat postu:
mniam -mniam |
|
|
no no ciekawe te potrawy sam wprawdzie nie umiem gotowac ale
lubie spozywac co smaczne.Nie wiedzialem ze bede sie wypowiadal na temat potraw ale kiedys trzeba zaczac.
No i wyczytalem w naglówku ze to potrawy wielkanocne,
szkoda ze nie mozna ich spozywac kazdego dnia,pewno byloby piekniej gdyby kazdy dzien byl tym swiatecznym szczegolnym
wyjatkowym. Bo zauwazylem ze tych tak zwanych zwyklych
dni jest ponoc sporo a mnie by sie mazylo wieczne swieto,
ze smacznymi potrawami. To by bylo na tyle na temat kuchni ale pewno jeszcze sprawe przemysle i wtedy wypowiem sie obszerniej,bo temat jest warty powalczenia o sprawy naszego żoladka i doznan smakowych . . .
|
|
|
|
|